TVÄTTERI OCH KEMTVÄTT

Kemtvätt i Solna

Genom vårt breda spektrum av olika tvättjänster, erbjuder vi dig den tjänst som är det på bästa för dig. Av vår manga åriga långa erfarenhet här vid Tvätt Stockholm, har vi lärt oss att leverera bättre och högre kvalitet på kemtvätten.

Vår duktiga personal med dess kompletta servicekänsla och kunskap hjälper till och ger råd till våra kunder. Våra kunder står i centrum för oss – glada och nöjda kunder, som återkommer.

 

KEMTVÄTT

HÖR AV ER TILL OSS FÖR MER INFORMATION

Kom till oss om du behöver tvätta din kavaj, byxor, klänning eller annat plagg. Vi tvättar, pressar och tar bort fläckar på alla typer av kläder och material – med högsta krav på renhet, kvalité och miljö.


SKJORTOR

Vi tvättar och stryker alla slags skjortor och just tvätt av skjortor har vi en unik kompetens inom, då vi i vår fabrik tvättar 100-tals skjortor varje dag.

VITTVÄTT

Dukar, servetter, lakan osv... tvättas och manglas. Vi ställer högsta krav på resultatet. Med det menar vi att vitt skall vara vitt och allt skall vara fläckfritt.

SKINN

Vi tvättar skinn och mocka. Allt skinn återfettas för att återfå sin lyster och mjukhet. Skinn kemtvättas i kolväte vilket är den skonsammaste processen.

GARDINER

Även gardiner behöver tvättas ibland, men ibland krävs stor kunskap för vilken metod som skall användas vid tvätt.

KAPELLTVÄTT

Vi tvättar och impregnerar kapell. Trasiga kapell tas om hand för reparation. Alla kapell genomgår en kontroll innan tvätt och efter tvätt. Mått kontrolleras och impregnering testas innan leverans.

MATTOR

Vi tvättar och rengör alla typer av mattor i en helt ny mattvättsmaskin. Från de finaste äkta mattorna till entrémattor. Alla mattor genomgår en noggrann rengöringsprocess som säkerställer högsta kvalitet på resultatet.

SKRÄDDERI

Förutom tvätteri erbjuds även skrädderi av alla olika slag allt från enklare justeringar så som förkortning till mer avancerade som exempelvis ersättning av foder. Vår duktiga skräddare utför alla sorts skrädderiarbeten efter kundens önskemål.

Våra Leverantörer